https://opticron.bg/image/cache/catalog/blog/binokli-opticron-bg-1170x600.jpg

Оптикрон участва в изложение Balkan Wildlife

  • 08 Nov 2022
  • |   0 Коментари

Balkan Wildlife

В периода 19-23 Септември 2022, се провете събитието Balkan Wildlife. В сърцето на Стара планина до махала Карашка (Априлци), любители на дивата природа се събраха, за да си разказват за близки срещи с дивите обитатели на планината.

Организатори на събитието бяха домакините от Карашка къща. През цялия ден на събитието се наслаждавахме на панорамата към върховете на Стара Планина. Някои от гостите бяха успяли да снимат сватбуващи елени, а други се надяваха да ги зърнат на следващия ден.

За единият от дните на събитието, Оптикрон България представи някои от своите модели бинокли и зрителни тръби, които посетителите успяха да тестват. Някои от представените модели бяха биноклите Traveller, Discovery, Oregon, новият монокъл Oregon Oasis 4 PC и зрителната тръба MM4 60 GA ED/45. Голяма атракция за посетителите бе универсалната приставка USM-2 за снимане с телефон през зрителна тръба или бинокъл.


Карашка къща

Построена е през 1921 г в махала Карашка на 10 км от Априлци. Самата къща се намира на върха на хълм с изключителна панорама към вр.Ботев. Къщата е възстановена с особена прецизност и внимание към детайла, по начин, който да запази автентичността и да осигури комфорт на съвременния турист.


Видео представяне

Веселин Граматиков от BulWildPhoto направи кратко представяне на къщата, събитието и темите, дискутирани по време на събора:Снимки от събитието:


монокъл Oregon Oasis 4 PC


0Коментари

За да коментирате трябва да влезете в профила си Вход